Alle spellen Top-25 MAME-software Over
Deze MAME-databank bevat reviews van de beste Arcade-spellen uit de Golden Age van de arcade (eind jaren 70/begin jaren 80).
Gebruik deze site om te bepalen of je een spel op je MAME-cabinet zet of niet.
Zoek spel:

Over

Foto van M4rc3lv Ik heb deze databank gemaakt omdat ik niet tevreden was met wat andere MAME-sites te bieden hadden. Het was vaak niet duidelijk hoe leuk een spel was, zelfs niet bij sites waar gebruikers kunnen stemmen op spellen.
Op deze site staan alleen videospellen die bedient kunnen worden met maximaal twee knoppen (meestal één vuurknop en een andere knop om te springen of om een bom te laten vallen). Sommige spellen hebben helemaal geen knoppen nodig (Pac-Man bijvoorbeeld) en sommige maar één (Space Invaders en andere schietspellen). Vechtspellen en andere spellen die drie of meer knoppen nodig hebben, staan niet op deze site. Ik heb daarvoor gekozen omdat mijn eigen MAME-cabinet maar 2 knoppen heeft.
Spellen moeten een goed speelgevoel geven, zoals die spellen dat ook deden toen wij ze als tiener of twintiger speelden in de Golden Age van de arcade (begin jaren tachtig).

Voor vragen of opmerkingen kun je me altijd mailen.
 
Zelfbouw MAME-cabinet
Mijn MAME-cabinet